1. sukukokous 23.8.2003

Sukuseura perustettu 23.08.2003

Loimaan Niinijoella, Pappisten lavalle kokoontui Vähä-Kössin suku 2. sukutapaamiseen.

Iltapäivällä klo 16 oli sukuseuran perustamiskokous ja klo 18 alkoi Wanhanajan Iltamat – nimellä toteutettu tapahtuma, jonka aluksi saimme seurata lähes suvun omin voimin toteutettua vähä-kössiläisten Tarinaa. Siinä pyrittiin esittelemään viiden sukuhaaran syntymistä ja näiden tarinaa menneiden vuosikymmenien aikana. – Perinteisissä iltamissa oli aikanaan säädetty, että ”lopuksi puolitoista tuntia tanssia”. Tästä perinteestä poikkesimme sikäli, että tanssi jatkui reipastahtisesti Varjokuvan tahdittamana puoleen yöhön asti.

Kun suvun 1. juhlassa kaksi vuotta aiemmin Pöytyän Kisariihessä oli paikalla melko tarkalleen 400 osallistujaa, niin nyt saatettiin ilolla panna merkille, että Pappisten lava oli käydä ahtaaksi, sillä paikalle saapui n. 330 iltamavierasta, jotka myös näyttivät viihtyvän paikalla. – Tähän ei voi muuta kuin todeta, että pitänee aloittaa seuraavan tapahtuman suunnittelu; vähä-kössiläisten viesti tältä osin on yksiselitteinen.

Kiitos kaikille tapahtuman talkoolaisille ja esiintyjille, suuri kiitos iltamavieraille – innostunut ja aktiivinen juhlakansa on loppujen lopuksi tapahtuman onnistumisen kannalta kaikkein tärkein osatekijä!

Antti Mäkimattila